Projecte educatiu
A redacció!

Una experiència editorial a l’escola

Pregunteu-nos com portar el projecte a la vostra escola:

El projecte
Una experiència editorial a l’escola

“A redacció!” és un projecte educatiu online, on els infants s’endinsen en el seu patrimoni local amb l’objectiu de crear i publicar un llibre.

Des de l’editorial El Dimoni Pelut Edicions acompanyem a l’escola i als alumnes en aquest recorregut, facilitant-los eines digitals i participant activament amb els docents en la consecució de l’objectiu final.

Ens adaptem a les necessitats de cada escola, tot elaborant un projecte a la seva mida: de llarga o curta durada, amb diferents formats narratius. Adeqüem la nostra proposta a les diverses realitats dels centres educatius.

El resultat és la publicació d’una obra amb un alt valor pedagògic. Un record per a tots els infants, mestres i famílies.

Projecte educatiu Fem un llibre

Com ho fem?
El desig d’aprendre

Tot descobrint el seu entorn, els infants s’apropen amb la seva pròpia experiència al meravellós món del llibre i la lectura.

En el transcurs del projecte, assistim telemàticament a professors i alumnes en la recerca digital de continguts, la pràctica de l’escriptura i les il·lustracions. Facilitem eines segures per a la comunicació i transferència de documents, com Google Classroom © i ens avenim a les singularitats de cada escola. Per reforçar la comunicació, creem vídeos de presentació del projecte on ens adrecem als grups.

Projecte educatiu Fem un llibre

Algunes escoles
amb el seu llibre

Trepitgem Castelldefels

Projecte literàri per a l’Ajuntament de Castelldefels: A redacció!

«Trepitgem Castelldefels» és el colofó final del treball realitzat pels alumnes de de 5è i 6è d'aquesta localitat del Baix Llobregat durant el curs 2018-2019, centrat en la descoberta del seu entorn més immediat. Una mirada fresca i atenta després de caminar, descobrir i aprendre quins són els racons i els espais més significatius de la seva ciutat. Un llibre en el qual ens proposen diferents recorreguts per endinsar-nos per Castelldefels i el seu patrimoni cultural i natural. Una guia que convida als castelldefelencs i castelldefelenques a sortir de casa i passejar.

Dones i homes de Castelldefels amb història

Projecte literàri per a l’Ajuntament de Castelldefels: A redacció!

«Dones i homes de Castelldefels amb història» és un recull dels personatges que d'una manera o altra han marcat el passat i el present d'aquesta bonica localitat del Baix Llobregat. Des de dones originàries de l'antiguitat, passant per bandolers, pintors, emprenedors o amants de la cultura popular. Un llarg etcètera de personatges que han estat investigats i recreats per part de l'alumnat de Castelldefels. En un treball col·lectiu que reflecteix la memòria dels castelldefelencs i castedefelenques a través de la seva població més jove.