Projecte educatiu

A redacció!

Una experiència editorial a l’escola

Pregunteu-nos com portar el projecte a la vostra escola:

editorial@eldimonipelut.cat | +34 608 103 463

El projecte

Una experiència editorial a l’escola

El dimoni pelut edicions

“A redacció!” és un projecte educatiu online, on els infants s’endinsen en el seu patrimoni local amb l’objectiu de crear i publicar un llibre.

Des de l’editorial El Dimoni Pelut Edicions acompanyem a l’escola i als alumnes en aquest recorregut, facilitant-los eines digitals i participant activament amb els docents en la consecució de l’objectiu final.

Ens adaptem a les necessitats de cada escola, tot elaborant un projecte a la seva mida: de llarga o curta durada, amb diferents formats narratius. Adeqüem la nostra proposta a les diverses realitats dels centres educatius.

El resultat és la publicació d’una obra amb un alt valor pedagògic. Un record per a tots els infants, mestres i famílies.

Com ho fem?

El desig d’aprendre

El dimoni pelut edicions

Tot descobrint el seu entorn, els infants s’apropen amb la seva pròpia experiència al meravellós món del llibre i la lectura.

En el transcurs del projecte, assistim telemàticament a professors i alumnes en la recerca digital de continguts, la pràctica de l’escriptura i les il·lustracions. Facilitem eines segures per a la comunicació i transferència de documents, com Google Classroom © i ens avenim a les singularitats de cada escola. Per reforçar la comunicació, creem vídeos de presentació del projecte on ens adrecem als grups.

Algunes escoles i entitats amb el seu llibre

Bogeria d'una història

Bogeria d'una història

Projecte literàri pel Casalet d'estiu de La fageda: A redacció!

«Bogeria d'una història Més de 50 infants del Casalet de La Fageda, revisen i expressen les emocions viscudes en aquests darrers mesos de confinament. Sota la coordinació del Projecte Ulisses, fan un recorregut vital a través de la por, la ràbia, la tristesa, l’alegria i l’esperança. El llibre inclou cinc contes que ens ajuden a entendre millor les emocions, així com eines per aprendre a gestionar-les.

Trepitgem Castelldefels

Trepitgem Castelldefels

Projecte literàri per a l’Ajuntament de Castelldefels: A redacció!

«Trepitgem Castelldefels» és el colofó final del treball realitzat pels alumnes de de 5è i 6è d'aquesta localitat del Baix Llobregat durant el curs 2018-2019, centrat en la descoberta del seu entorn més immediat. Una mirada fresca i atenta després de caminar, descobrir i aprendre quins són els racons i els espais més significatius de la seva ciutat. Un llibre en el qual ens proposen diferents recorreguts per endinsar-nos per Castelldefels i el seu patrimoni cultural i natural. Una guia que convida als castelldefelencs i castelldefelenques a sortir de casa i passejar.

Dones i homes de Castelldefels amb història

Dones i homes de Castelldefels amb història

Projecte literàri per a l’Ajuntament de Castelldefels: A redacció!

«Dones i homes de Castelldefels amb història» és un recull dels personatges que d'una manera o altra han marcat el passat i el present d'aquesta bonica localitat del Baix Llobregat. Des de dones originàries de l'antiguitat, passant per bandolers, pintors, emprenedors o amants de la cultura popular. Un llarg etcètera de personatges que han estat investigats i recreats per part de l'alumnat de Castelldefels. En un treball col·lectiu que reflecteix la memòria dels castelldefelencs i castedefelenques a través de la seva població més jove.

© 2019 El Dimoni Pelut Edicions