Dinar al carrer de la Magrana, 10

Receptes del món per compartir

Dinar al carrer de la Magrana, 10
Dinar al carrer de la Magrana, 10
De Felicita Sala
Traducció: Mireia Alegre

“El dinar al 10 del carrer de la magrana també funciona fora de la cuina. No només és un llibre de receptes, és una història commovedora sobre els veïns del número 10.’” Anna Shepard

Un llibre de receptes d’arreu del món adaptades per ser fetes amb nens, totes brillantment il·lustrades per Felicita Sala, una de les il·lustradores més importants del món.

Es prepara una festa al Carrer de la Magrana, 10. A cada pis, tothom està ocupat preparant una especialitat que guarnirà la taula del banquet final. Guacamole, mandonguilles de gall dindi, salmorejo o pastís de plàtan i nabius. El llibre és una meravellosa celebració de la multiculturalitat i de com la gastronomia uneix les persones.

Fitxa del llibre

ISBN: 978-84-126034-1-5
codi THEMA: YNPC / YXN
Codi IBIC: YNPC / YXN
Temàtica:

Cuines del món, multiculturalitat, receptes, Felicita Sala, Cuina.

Edat orientativa:

Totes les edats!

Dimensions: 22,5 x 29,5 cm

Pàgines: 40

Enquadernació: Tapa dura

Data publicació: octubre de 2022

PVP: 19,90€

LA AUTORA

Felicita Sala

Felicita Sala va néixer a Roma però va créixer a Perth, Austràlia, on es va graduar en idiomes i filosofia europees. Després d’un temps entre França i Espanya, va tornar a Roma el 2007.

Va decidir descobrir el món de l’art i la il·lustració fora de les institucions formals, inspirant-se en l’art contemporani, la filosofia, la música, els nens, l’arquitectura i la gent del carrer.

Avui fa llibres il·lustrats i il·lustracions per a revistes.

Premi Andersen com a millor il·lustradora d’Itàlia