Editorial

Som una editorial dedicada al llibre il·lustrat per a totes les edats. Som independents, ens mou la qualitat i la singularitat.

Donem una gran importància al llenguatge visual dels nostres llibres, a les il·lustracions i materials, que no només han d'acompanyar les paraules sinó afegir-hi un significat.

Treballem sense presses, cuidant els detalls i sense perdre el bon humor, qualitats que expliquen que publiquem pocs títols a l'any i continuem sent grans amics.

“Hi ha molt més a fer amb un llibre a més de llegir-lo. He vist nens girar-los, acariciar-los i olorar-los. És important que per això els llibres han de ser magnífics.”

Maurice Sendak

Somos una editorial dedicada al libro ilustrado para todas las edades. Somos independientes, nos mueve la calidad y la singularidad.

Damos una gran importancia al lenguaje visual de nuestros libros, a las ilustraciones y materiales, que no sólo deben acompañar a las palabras sino agregarles un significado.

Trabajamos sin prisas, cuidando los detalles y sin perder el buen humor, cualidades que explican que publiquemos pocos títulos al año y continuemos siendo grandes amigos.

“Hay mucho más que hacer con un libro además de leerlo. He visto a niños girarlos, acariciarlos y olerlos. Es importante que por eso los libros deben de ser magníficos.”

Maurice Sendak

El dimoni pelut edicions
El dimoni pelut edicions